Vitamine A-Zuur crème (deel twee)

Onder mijn vorige stukje over Vitamine A zuur-crème stond: wordt vervolgd. Ik had er direct spijt van eigenlijk. Want wat doe je met een crème? Je smeert het. Ik werd rood, ging vervellen, ik zag eruit als een ... Lees verder >>

Hoge hakken, de voor -en nadelen op een rijtje

Hoge hakken? Ik ben er verslaafd aan. Daar waar de meeste vrouwen al meer dan tevreden zijn met een hak van 5 cm, ga ik steevast voor minimum van 10 -12 cm. De gemiddelde hakhoogte in mijn schoenkast ligt ook rond die 10cm. Mijn ‘bijnaam’ is - en dat zal je niet verrassen - ‘Born with high heels on’.

Toen was rond nog heel gewoon

Je ziet ze voorbijgaan op rode lopers en bij hun dagelijkse rondje joggen (als je de bladen leest dan): de hypermagere sterren van vandaag de dag. Dat mager niet altijd de norm was bewijzen deze vintage reclames.

Ondernemer Renou Zulfiqar nodigt je graag uit

Model, ondernemer en één brok energie. Renou Zulfiqar (23) is klaar om de wereld te veroveren. Eén brok energie en vol verhalen, wie niet vrolijk wordt van Renou moet bij zichzelf te rade gaan, want aan deze dame zal het niet liggen.

Afvallen voor luilakken: 10 tips

Met lui zijn is niet per definitie iets mis. Sterker nog, lui zijn motiveert om de meest effectieve oplossing te vinden in een poging niet al teveel moeite te hoeven doen. Althans, dat zeggen wij luie mensen da... Lees verder >>

Klassieke muziek kijken

Klassieke concerten zijn saai: je moet stil zijn, iedereen draagt zwarte kleren, iedereen zit stil op een vaste plek. De laatste punten kan ik allemaal beamen, maar dat betekent nog niet dat een klassiek concert saai is.

Intermittent Fasting – wat is dat dan weer?

Intermittent fasting is, kort gezegd, een periode van vasten en dan weer gewoon eten. Veel bodybuilders eten al jaren zo, maar het lijkt nu ook populair te worden bij mensen die bewust en gezond willen eten. Maar is het wel gezond?

De waarheid over speltbrood

Er zijn veel mythes over speltbrood: het zou o.a. minder caloriëen bevatten, onstekingsremmend zijn en goed verdragen worden door mensen met glutenallergie. Wat is daar nou van waar?