Godsákke dat méén je toch niet. Ik heb je verdorie nog geen uur. Ik moest je hebben, wilde je bij me, zeker in deze spannende tijd, je maakt me compleet, dat weet je toch?

Al die moeite voor jou, het omrijden, de extra tijd die ik nam om je te vinden. Om dan vervolgens net zo te doen als al je voorgangers: het binnen een uur af laten weten. Verdorie, een ander lukt ook niet meer, want ik moet naar binnen. Weljaaa, ik moet een sollicitatiegesprek in met een ladder in mijn panty.

Panty’s en ladders, herkenbaar?

10488233703_50e7464873 (1)Ik hoop het! Ik krijg het echt telkens weer voor elkaar, als het te koud is voor kousen (vreemd, maar die houden het langer vol) of blote benen, schiet mijn kledingbudget uit zijn jasje. Vier panty’s per week gaan er bij mij doorheen. Als ik geluk heb. Een haakje aan m’n nagel kan al verwoestend zijn, maar klittenband van een schoudertas is bij mij echt de nummer 1 panty-killer. Hoe die huge haak bij de sollicitatie ontstond weet ik niet, die zat er zomaar ineens. Frustrerend! Gelukkig heb ik toch de baan! Rokje recht en benen onder de tafel is hier de tip!

Anti- ladder in je panty suggesties

Dus, omdat ik zoveel ladderlast heb en ik ervan overtuigd ben (en zo hard hoop dat het echt zo is) dat ik heus niet de enige ben die bekend is met dit ladder-leed, ging ik op zoek naar tips om ladders te voorkomen.

 

Ken je deze nog?

Natuurlijk kennen we de blanke nagellaktip, neem deze mee in je tasje….bla bla bla…
Ook het advies: neem een tweede panty mee en koop een paar dezelfde panty’s. Ja, die kennen we ook. Al doen we het nooit, net zoals het extern opslaan van je belangrijke documenten (ik niet tenminste en ik noem mezelf voor het gemak maar even ‘we’). Plus dat het mosterd na de maaltijd is: het leed, een haak of ladder in je panty, is al geleden. Voor een nette kantoordag, een galafeest of alles wat jij maar belangrijk genoeg vindt om onberispelijk te verschijnen, kan dat gewoon niet.
10488238983_1bc92b6916

Iets met haarlak

Wat te denken van een laagje haarlak over je panty?  Je panty schijnt er minder kwetsbaar door te worden, al staat de tipgever niet voor de gevolgen in, dus doe ik (of UrbanChicks ) dat ook maar niet. Ik vraag me dan wel gelijk praktische dingen af: Welke sterkte neem je? Neem je haarlak voor stijl haar? Of juist voor volume? Anyway, het is een tip. Ik ga het proberen. En ja, ik houd jullie op de hoogte.

Gevarenzone nummer 1, het aantrekken van een panty

Daar gaat erg veel verkeerd. Je hoeft dat beruchte haakje maar aan je nagel te hebben en mis panty. Daar is echt een oplossing voor, ik weet het uit eigen ervaring: trek latex handschoenen aan, te verkrijgen bij een action of bouwmarkt. Echt, het werkt, je panty of kous blijft heel en je houdt maximaal grip.
Dat er schijnbaar een heel stappenplan is om een panty aan te trekken verbaasde me. Voeten erin, optrekken en klaar, toch? Niet dus. Het moet met beleid! Natuurlijk vind je dat soort knowhow op een informatiesite voor stewardessen.

Koop een goede panty

Ja, zo ken ik er nog wel een paar.
Ik heb ze al in verschillende prijsklassen gehad, maar ik zie geen verschil. Trouwens, gezien mijn hoge pantyverbruik, wíl ik geen dure panty’s. Als je nou echt de garantie krijgt dat die dure panty niet gaat ladderen, ja, dan is het te overwegen.

Gat in de panty, eeeh markt

Ik denk dat er echt wel wat voor te ontwikkelen is. Dat ideetje van de haarlak, dat ga ik in ieder geval proberen. Ik denk dat er vast iets in die trant te ontwikkelen is. Welke fabrikant pakt de panty op en gaat de uitdaging aan? Maak voor ons een anti-ladderspray! Ik ga je product kopen! Ik word grootverbruiker én aandeelhouder! Wat vinden jullie dames? Geloven jullie er in? Of heb jij misschien die éne tip die mij mijn panty of kousen voor een hele werkdag ladderloos weet te houden?

Panty-pics by christinas.show

één antwoord

  1. Rosanne

    Al eens geprobeerd een panty langer dan 1 uur heel te houden als je er een motorbroek over heen aantrekt? Doe mij ook zo’n aandeel!

    Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.