Mooi zijn hoeft niet duur te zijn. Een beetje zoeken en je vindt de leukste, lekkerste, mooiste aanbiedingen.  Ik heb er 2 gespot die je niet mag missen. Je kunt deze week al voor 25 euro klaar zijn: 2 mascara en een bus zonnebrand!

Omdat die wimpers moeten shinen

Net op tijd want mijn mascara is bijna op en ik heb een nieuwe verslaving: de Lash Out Butterfly van Lóreal. Echt een aanrader. En gezien je er toch 2 voor 1 mag kopen deze week, kun je hem net zo goed meenemen om te proberen.  Je hoeft niet ver te zoeken. Etos én Het Kruitvat hebben deze week de aanbieding!

butterfly mascara

 

De zon, ja de zon!

Hij is er af en toe toch echt en straalt zijn warme stralen. Tijd voor een veilig goedje zonnebrand. Gooi je oude flesjes weg. Zonnebrand heeft een houdbaarheidsdatum. Ik weet niet zeker of het een marketingtruuk is om te zorgen dat we elk jaar nieuwe flesjes kopen. Gelukkig hoef ik het ook niet uit te zoeken; ik smeer namelijk zoveel dat mijn zonnebrand elk jaar toch wel op komt.

Zonnebrand is duur, een aanbiedingetje is dus altijd meegenomen. Douglas heeft nu 50% korting op Ambre Solair zonverzorging * dat klinkt goed* Ik sla vast in.

budget beauty 1-1

Jij een leuke aanbieding gespot?

Deel hem in de comments hieronder.

2 reacties

  1. Ilse Verbeek

    Fijn, aanbiedingen! Ik zag net 30% korting op lipsticks en lipgloss bij Ici Paris nog to 8 mei! Even wat extra zomerkleurtjes inslaan…

    Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.