Een feest met de online movers en shakers van Nederland, waarbij je niet alleen de kans krijgt om je meest fantastische outfit te dragen, maar daar ook nog een vette prijs mee kunt winnen. Dat is tl;dr2014. Nu al hét feest van het jaar. En jij kunt toegangskaarten winnen!

Tl;dr2014? Wat zeg je?

Tl;dr staat voor too long;didn’t read en wordt gebruikt op fora en in reacties op artikelen, wanneer de post of reactie té lang is. Het wordt ook vaak gebruikt door de schrijver zelf, om lange posts samen te vatten voor wie geen zin heeft om te lezen.

Daar ga je van feesten?

Als makers van o.a. UrbanChicks, maar ook 42bis.nl, Whattheweb.net, Ondernemenophakken.nl, Cattish.nl en meer online magazines, maken wij graag mooie content voor onze lezers. Content die precies goed is, zodat jij nooit zegt: tl;dr.

Maandelijks bereiken we met onze magazines meer dan 70.000 lezers en dat is dus zeker een feestje waard. Dat vieren we op 14 november, in Utrecht. Meer over het feest lees je hier.

Dan koop ik graag een kaartje

Há, dat kan dus niet. Tl;dr2014 is namelijk invite only en je kunt er dus alleen maar bij zijn als wij je op de gastenlijst zetten.

Maar maar…

Geen zorgen, we geven via UrbanChicks 3 x 2 kaartjes weg. Zodat jij samen met een vriend of vriendin toch kan komen.

Wat moet je daarvoor doen?

Ben je crea bea én stylish, dan heb je die kaartjes al bijna in de pocket. Om te winnen stuur je ons een vette outfit die past bij het thema van de avond: bling bling chic.

Je mag ons die outfit sturen in de vorm van een moodboard, een fotoshoot, een selfie, een video, een volledige website, een facebook fanpage, een mobile app of elke andere digitale vorm waarvan jij verwacht dat het je inzending recht doet.

Maak je outfit ook vooral compleet: schoenen, jurk/broek/rok (ik zou er slechts 1 kiezen, maar dat mag jij natuurlijk zelf bepalen), blouse, vest,  omatrui, accessoires, sierraden, hoofddeksel: het mag allemaal!

De tl;dr-versie

  • Knutsel of verzamel een bling bling chic outfit bij elkaar: gebruik magazines, je eigen kledingkast, die van je buurvrouw…alles mag
  • Maak er een foto, video, selfie, webpagina of iets anders van
  • Stuur het ons op via het onderstaande formulier en vóór 1 november 2014
  • Zorg dat je die 2 kaartjes voor tl;dr2014 wint
  • Kom op 14 november 2014 feesten bij Kosten Koper in Utrecht

Stuur ons jouw ultieme bling bling chic outfit

 

Voorwaarden
  • CoCo’s zijn uitgesloten van deelname
  • Inzendingen die niet tijdig binnen zijn worden niet beoordeeld
  • Kaartjes zijn niet overdraagbaar en kunnen alleen worden gebruikt door de winnaar
  • Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd

 

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.