Ruzie met panty’s. Ik heb dat vaak, heel vaak zelfs! Haaltjes en rafels, te strak of ze zakken af. Tijdens het contentfeest van het jaar – tl;dr2014- is een party-dress een echte musthave. Daarom voor jou 5 ultieme panty-draag tips!

November, vaak koud, nat en stormachtig. Blote benen onder je jurk of rok bezorgen menigeen al snel kippenvel. Geef toe, de meeste benen (niet die van jou hè) vragen om een sierlijke panty. Het liefst onzichtbaar, lekker dun of met fraaie glitters. Goed excuus! Trek die panty maar weer uit de kast! Maar hoe overleeft je panty een feestje?

1) Help een ladder

Je kent ze wel, die welbekende ladders, haaltjes en rafels in je panty. Oh wat frustrerend is dat! Helemaal voorkomen doe je het nooit 100%. Toch zijn er wel wat handigheidjes die het ergste leed voorkomen. Gebruik zachte handschoentjes en trek dan je panty aan. Heb je geen handschoentjes bij de hand, zorg dan dat je nagels glad zijn. Haal er snel de vijl langs, want met scherpe randen aan je nagels is succes op ladders gegarandeerd. Een bekend trucje tegen ladders is natuurlijk blanke nagellak. Stop een flesje in je tas. Ook handig: koop twee dezelfde panty’s. Eén om aan te trekken én een reservepanty. Vergeet niet de avond voor het feest je benen te scheren voor als het toch helemaal mis gaat. Toch een ladder tijdens TL;DR 2014 en veroordeeld tot een pantyloze avond, dan heb je in elk geval gladde benen.

2) Klemmen, zakken, lubberen

Panty’s zitten nooit goed bij mij! Een welbekende uitspraak? Dames, het gaat niet om de breedte van de panty, rekken doen ze toch wel. Vrouwen denken vaak dat ze een maatje groter moeten nemen. Dat is meestal niet zo en afhankelijk van het merk. In de meeste panty’s is Lycra verwerkt. Lycra rekt mee en vormt zich naar je lichaam. Voordat je een panty aantrekt is het belangrijk de panty te stretchen. Hoe je een panty oprekt lees je bij tip 3! Laat je goed adviseren dan heb je langer plezier van je panty! Heb je lange benen kies dan een maatje groter. Trek een slipje of bodystocking over je panty dat helpt tegen afzakkende panty’s. Zorg er dan wel voor dat er geen randjes zichtbaar zijn onder je party-dress.

3) Aantrekken, optrekken oeps kapot

Voor het aantrekken rek je je panty voorzichtig op. Wikkel de voetstukken om je rechterhand, links mag ook, het broekje in je andere hand. Voorzichtig rek je het geheel een aantal keer op. Vaak trek je met het optrekken je panty kapot. Met deze behandeling voorkom je dat. Neem de tijd om een panty aan te trekken. Ga rustig zitten nadat je de panty hebt opgerekt. Met je beide duimen in de panty rol je een been van de panty met beide handen helemaal naar beneden. Daarna steek je je voet er in. Vanaf hier kun je voorzichtig de panty aantrekken. Vergeet niet je handschoenen aan te trekken!

4) Huidkleurige panty go or no go?

Laat die huidkleurige panty maar in de kast, je ziet er namelijk al snel ouder uit. Ga liever voor stijlvol zwart. Kun je er echt niet onderuit kies dan een onzichtbaar natuurlijk ogende huidkleurige variant. Lees ook het artikel ‘Shop by Skin Tone’ en vind je perfecte kleur voor een egale tint, glanzend effect of zomerse (sunkissed) look. Voor de chique look kies je een exemplaar waarbij je huid zichtbaar is. Een laag denier gehalte dus. Doe eens gek tijdens een bling bling party ga voor een patroon, visgraat of glitter en glam!

Heels tights    Tights glitter    legs 1 visgraat panty

5) Liften en platmaken

Wist je dat er panty’s zijn die net een beetje extra doen? Voor de vrouw zonder billen, bijna ondenkbaar maar ze zijn er echt, zijn er billen-liftende-panty’s in tha house! Ben je behept met een buikje, helemaal niks mis mee natuurlijk, dan trek je een panty aan die dat bolletje platter dan plat drukt! Let wel op dat je de panty vóór het aantrekken goed stretcht!

Met deze tips kan het niet meer mis gaan en word jij de panty-queen van de avond! En dat is geen gek idee. Het thema van #tldr2014 is Bling Bling en hoe je het invult mag je helemaal zelf weten. De beste outfit van de avond wint een imago coachingssessie ter waarde van € 500,- Een flitsende panty, zonder ladders, helpt zeker mee!

Heb jij nog een ultieme pantydraag-tip voor feestende UrbanChicks? Zet je tip dan onder dit bericht!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.