Ik ben single en ga daten en niet zomaar. Ik ben nieuwsgierig en op zoek naar sensatie, spannende nachten en wie weet dé liefde. De liefde… zucht. Goodbye tranendallen, ik leef en wil avontuur. Mijn datingadventures kunnen jullie lezen op UrbanChicks.

Geïrriteerd kijk ik op. Alweer een berichtje. Het is druk op de app. Sinds ik mezelf heb ingeschreven op een datingsite, houdt het maar niet op. Ik besluit toch te kijken.

Maandje nog 😉

Van hem heb ik al lang niks gehoord! ‘Leuke vent’, flitst door mijn gedachten. Lijkt alweer eeuwen geleden dat ik iets van hem hoorde, zomer van dit jaar om precies te zijn. We hebben elkaar nog niet ontmoet. Toegegeven, dat durfde ik niet. Deze man is spannend. Ik noem hem voor mezelf Mister Danger, op een leuk-foute manier weliswaar. Een ‘val ik voor hem, dan ben ik verloren’-gevoel geeft hij mij. Ik heb niet zoveel gedaan met dit contact, buiten het laten gaan. Tot nu..

Sensatie en avontuur

Enigszins verward ben ik wel. Wat bedoelt hij met, maandje nog? Ik besluit terug te appen. Snel volgt weer een bericht.

Yep. en dan is het?

Aha er begint mij iets te dagen. Hij is benieuwd of hij mij dit jaar nog ontmoet. Dat heeft ie wel eens gezegd. Hij wil mij zien, ook nu nog na al die maanden geen contact. Mijn maag draait om, mijn keel knijpt samen en mijn hart maakt een sprongetje. Een hele bijzondere gewaarwording, nu ik mezelf zo observeer. Ik hoef niet te antwoorden, ik hoef niet af te spreken. En toch ga ik het doen. Ik wil deze Mister Danger net zo graag ontmoeten als hij mij. Dus ik stuur hem terug:

Oh ja, ik weet het weer 😉 kerst

Heb jij dit weekend wat te doen, vraagt hij. Ik schrijf terug dat ik een ontspannen weekend heb gepland en alleen naar de sauna ga. Leuk, dan ga ik met je mee! zegt hij. Hij meent het, dat weet ik. Koortsachtig zoek ik in mijn gedachten naar een antwoord. Wil ik dat? Dit is gaaf en eng en bijzonder en anders! Precies waarnaar ik op zoek ben. Sensatie en avontuur. We hebben elkaar niet ontmoet en ik heb alleen een foto gezien, van een afstand, van de zijkant. Van een fotoshoot, een behoorlijk bizar en veelzeggend exemplaar.

Blootgeven in vijf minuten

We hebben afgesproken, vandaag ga ik hem zien voor de allereerste keer. In de sauna, of all places. Hoe bedoel je blootgeven?! Ik lijk wel gek. Naakter dan naakt op eerste date! Vanmorgen heb ik gelachen om mezelf, mijn eigen onzekerheid, controledrang en zenuwen. Hoe belangrijk kunnen de juiste badjas en de perfecte badhanddoek ineens zijn. Zorgen over dat ene juiste jurkje, hoe stom is dat! Voor hoelang? Vijf minuten hooguit! Bubbelen en zweten doe je immers in je blote kont. Wow, blootgeven in vijf minuten. Fysiek dan natuurlijk, maar vooral ook emotionee. Ik loop naar binnen, eerst natuurlijk door verkeerde deur waardoor ik denk dat hij er niet is. ‘Lekker dan’, mompel ik en al snel verandert dat in  ‘blondie’ want er is nog een identieke deur. Ik open die deur en loop richting de receptie. Herken ik hem, herkent hij mij? Een man draait zich om en stapt op mij af. Hij is het! En ik heb niks maar dan ook niks teveel gedacht en gevoeld. Ik heb niet voor niets niet eerder een afspraak met hem gemaakt. Deze man is gevoelsmatige trouble in de meeste geweldige zin van het woord. Woorden kunnen niet beschrijven wat hij op dat moment bij mij losmaakt. Hij heeft de mooiste woest waanzinnig aantrekkelijke ogen die ik ooit heb gezien. Met hem wil ik wel een saunaatje pakken, met hem wil ik in het bubbelbad. Mijn hoofd tolt en duizelt en alle twijfels en onzekerheid gaan overboord. Dit wordt de meest bijzondere, geweldige, spannendste date ever!

Dit had ik je toch beloofd

Ik kleed me net iets langzamer uit dan normaal en probeer zo zeker mogelijk te doen. Van binnen gaat mijn hart tekeer. Vanuit mijn ooghoek kijk ik hoe hij zijn kleding uittrekt. I like what I see. En ik zie ook zijn goedkeurende blik maar al te goed. Badjassen aan, tijd voor een kleine rondleiding, want een klein beetje wennen aan elkaar bijna naakt is wel geruststellend. Dan komt het moment dat we naast elkaar staan en we de badjassen aan de haakjes hangen. We lachen allebei, ik onwennig, hij grijnst ondeugend. Tegenover elkaar staan we onder de douche en besluiten te starten met een sauna. Nog even wachten op het bubbelbad. Stil zitten we naast elkaar, en al snel blijkt dat deze meneer graag de grenzen opzoekt. Stilte gewenst, staat er op de muur. Ehm dat lapt hij dus mooi aan zijn laars. Precies wat ik al dacht. Deze man is het non-conformisme zelve. Van de sauna verhuizen we naar het binnenbad, prachtig met hemelse onderwater muziek. Hij zit naast mij en dan heel langzaam legt hij zijn arm om mijn schouder. Ik krijg het bloedheet en laat het me allemaal welgevallen. Ik heb geen weerstand, ik ben vloeibaar. Hij opmerkzaam. Hij trekt me op zijn schoot en we liggen samen in het water. Luisterend naar hemelse muziek. Hij pakt stevig mijn polsen vast, ik kan geen kant op alleen maar liggen in zijn armen. Ongemakkelijk en heerlijk tegelijk. Niemand weet dat we elkaar vandaag voor het eerst zien. Hij fluistert in mijn oor en grinnikt zachtjes.

“Dit had ik je toch beloofd als je me bevalt.”

Bij hem slapen

We hebben geproefd, geroken, gedronken, genoten en gegeten, we hebben gepraat, gezeten, gelegen en elkaar aangeraakt. We hebben heerlijk gezoend (en echt dat kan hij!) en opnieuw afgesproken. We gaan elkaar opnieuw ontmoeten. En snel heel snel! Met deze man beleef je geen gewone dagen. Hij is heel bijzonder. Het avontuur met hem trekt aan me als nooit te voren. De spanning. Die klik is er, wie weet wel meer dan gewenst. Ik besluit de controle los te laten. Ik laat me meevoeren met mijn gevoel. Stuiterend van de adrenaline ben ik thuisgekomen. Alleen maar “yeah” en “wow” en “ahhh” ging er door mij heen. Trouble en onconventioneel dat is zeker. Het interesseert me niet. Nog een paar nachtjes dan mag ik bij hem slapen.. misschien. En wie weet wel in zijn armen. Onze missie is gelukt, we hebben elkaar voor de kerst ontmoet!

Op m’n motorkap

Ik word wakker en zie een app-je van hem, snel lees ik zijn bericht. Mijn wangen worden rood, ik bloos, mijn lichaam tintelt opnieuw en verlangen maakt zich meester. De herinnering aan gisteren is levend en zoet. Wat was die eerste date een spannend avontuur! Hij schrijft:

“Ik heb nog steeds vlekken waar je met je wang op m’n motorkap hebt gelegen. Word elke x blij als ik ze zie.”

Vertel eens… welk meest waanzinnig spannende date-avontuur heb jij meegemaakt?

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.