Nog héél even en dan is het 2015. Dan gaan we knallend en al oliebollen schranzend het nieuwe jaar in. Maar voordat we dat doen, kijk ik graag met jou terug op hoe UrbanChicks het deed in 2014. Want we deden het best goed en dat komt natuurlijk ook gewoon door jou.

Eerst heel even terug naar 2013. Want dat is het moment dat we van start gingen met UrbanChicks. September 2013 zag deze site het levenslicht. We startten met 5 bloggers, 3 artikelen per week en een totaal van 24.000 bezoekers, maar dat veranderde al heel gauw.

2014

 

Nu zitten we op 60 bloggers en 70 eindredacteuren. Goed om te weten: die eindredacteuren redigeren niet alleen de artikelen van UrbanChicks, maar ook van de andere magazines van Content Collective (de publisher achter deze site, maar ook Listicle, 42Bis, Cattish, Love Running en meer).

In totaal bestaat ons team uit meer dan 250 mensen en verschillende teams, waarmee we dit jaar meer dan 4000 artikelen publiceerden. Op UrbanChicks waren dat er 639 en dat leverde ons 104.000 bezoekers op in 2014.

Content

639 artikelen dus. Maar welke werden het beste gelezen? Dat heb ik even voor je uitgezocht. Wie weet ontdek je in deze top 10 nog iets moois:

  1. Waarom breken met je moeder eigenlijk niet mag en toch een enorme opluchting kan zijn
  2. [Recept] Oma’s fiadoe
  3. Depressie en zelfmoord, het taboe doorbreken
  4. Vrije liefde; monogamie bestaat niet!
  5. De onesie – sexy stoeipoes of ultiem brakpak?
  6. De Camping Competitie
  7. De ideale vrouw is een bitch!
  8. Hoe overleef je de dood? Mijn verhaal over rouw
  9. Vijf dingen die een veertiger niet wil weten
  10. Een helweek, waarom zou je dat in godsnaam doen?

In 2015

Voor het komende jaar hebben we natuurlijk grote ambities. Zo willen we de bezoekcijfers minimaal verdubbelen. Onze ervaring met andere sites vertelt ons, dat dat zeer haalbaar is. We blijven natuurlijk ook op zoek naar verse bloggers die ons – nu al – fijne team willen komen versterken, om zo ook het aantal artikelen dat we publiceren omhoog te schroeven. En we willen proberen om ons forum dit jaar nieuw leven in te blazen. Want hoe graag wij ook onze eigen ervaringen en verhalen met jullie delen, we vinden het ook heerlijk om over jullie ervaringen te lezen.

We hopen dat jij – onze lezer en daarom alleen al een fijn mens – erbij blijft. En ik wil jou dan ook bedanken dat je er in 2014 bij was. Op naar 2015 nu, ik zet de champagne alvast klaar! Proost!

 

 

één antwoord

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.