Een magische vibrator die geschikt is voor iedere vrouw. Ongeacht eisen en verwachtingen. Goh, dat zou handig zijn! Maar goed, die is er niet, dus hoe kun je erachter komen welke vibrator bij jou past?

Tien jaar geleden kregen we van Durex te horen dat 27% van de vrouwen wereldwijd een trillend speeltje in huis hadden. Een decennium later is het taboe op de vibrator sterk verminderd. Ga weg met je discrete aankopen. Je loopt gewoon naar de Kruidvat of Etos om een vibrator te kopen. Met de release van 50 Shades of Grey kon je zelfs een sextoy kopen in de bioscoop tijdens één van de vele ladiesnights. Wat kan jou het schelen, je hoeft je nergens voor te schamen!

I can get off when you ain’t around

Zoals de poëten van de Pussycat Dolls zeggen in het nummer I don’t need a man. Maar hé, gelijk hebben ze. Met een vibrator kun je alleen genieten en jij weet zelf het beste hoe je grote hoogtes kan bereiken! Je zou haast per direct op de fiets stappen naar de Kruidvat of nog makkelijker, surfen naar condoomfabriek.nl om een vibrator aan te schaffen. Heb je wel een man tot je beschikking, laat dat je vooral niet tegenhouden. Een vibrator kan een verrijking zijn voor je seksleven.

Ik ben overtuigd! En nu?

Iedereen is anders, die magische vibrator waar we het in de intro over hebben kun je vergeten. De juiste vibrator voldoet aan al JOUW eisen en verwachtingen. Je moet jezelf gewoon afvragen wat jij zoekt in een speeltje.

Wil je de vibrator alleen gebruiken of samen met je partner?

Hier hebben we het al over gehad. Is hij voor jou alleen of zoek je in een vibrator een leuke aanvulling tijdens het vrijen?  Zo kun je de vibrator gebruiken om de clitoris te stimuleren terwijl je vriend zijn… zijn ding doet.

Wil je stimuleren of penetreren met het speeltje?

Wat wil je doen met de vibrator? Wil je de vibrator inbrengen in de vagina – of anus – of wil je het gebruiken om de clitoris te stimuleren? Een grotere vibrator is geschikt voor het inwendig gebruik, grote is minder belangrijk bij clitoris vibrators. Daarom zijn deze vaak kleiner. Wil je beide? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn genoeg vibrators te vinden die geschikt zijn voor vaginale én clitorale stimulatie, zoals de rabbit vibrators.

Hoe krachtig moeten de trillingen van het speeltje zijn?

De kracht van de trillingen is heel belangrijk en verschilt per speeltje. Maar ook per persoon verschilt het wat iemand lekker vindt. De één kan vinden dat de trillingen van de vibrator precies krachtig genoeg zijn, voor een ander kan het voelen alsof je met een drilboor in de weer bent. Gelukkig hebben de meeste vibrators van nu verschillende trilstanden. Geen drilboren meer, maar zelf uitproberen wat jij lekker vindt.

Van wat voor materiaal moet de vibrator gemaakt zijn?

Vibrators worden van verschillende materialen gemaakt zoals siliconen, glas en jelly. Bedenk of jij een vibrator van hard of zacht materiaal wilt en hoe buigzaam het speeltje moet zijn. Een glazen vibrator is hard en godzijdank niet te buigen.Wel is glas gemakkelijker schoon te maken én – ik had er niet eens aan gedacht – lekker op te warmen of af te koelen in water. Een jelly vibrator is lekker zacht, makkelijk in te brengen en voelt heerlijk. Een siliconen vibrator zit hier tussenin, een veilige keus.

Wat voor vorm wil je?

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende vibrators – echt heel veel. Zo heb je clitoris vibrators, discrete, realistische, mini, luxe, rabbit en nog veel meer. Je kan voor de klassieke penisvorm gaan of kiezen voor iets heel anders. Iedere vorm voelt anders aan en zorgt voor een unieke stimulatie.

Waterbestendig…. Ja of nee?

Eigenlijk is het antwoord altijd ja. Veel vibrators van tegenwoordig zijn waterbestendig en ook al ben je niet van plan om het speeltje mee te nemen onder de douche of in bad – het is altijd fijn om de mogelijkheid te hebben toch?

Nu is het helemaal aan jou. Bepaal welke eisen je stelt aan je vibrator en ga aan de hand hiervan op zoek naar jouw perfecte vibrator. Of heb jij die perfecte vibrator al lang in je nachtkastje liggen? En zo ja, welke en waarom, wij willen het weten, als jij het durft te vertellen!

3 reacties

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.