Zo, de schrik is inmiddels langzaam weggeëbd. Ik hoef niet meer elke 5 minuten naar mijn verlovingsring te kijken om te beseffen dat ik echt ga trouwen.

Had ik al verteld dat er een echte diamant in zit? Enorm Chic de Paris. Hij is niet zo duur als het exemplaar van Nicky Hilton (die kostte een miljoen), maar minstens net zo mooi.

Ten huwelijk gevraagd zijn voelde in het begin wel een beetje vreemd. De eerste paar dagen vroegen we ook constant aan elkaar of we het echt zeker wisten (‘Ja, maar weet jij het dan wel zeker?’ ‘Ja, ik weet het zeker, jij toch ook?’), maar inmiddels hebben we ook dat achter ons gelaten. We weten het echt, echt, echt heel erg zeker!

Het grote organiseren

Dus nu kan het grote organiseren beginnen. Eigenlijk hadden vriendlief (verloofdelief klinkt niet) en ik besloten om eerst een tijdje verloofd te zijn, maar na enig vooronderzoek blijkt toch dat trouwen allemaal best veel tijd in beslag neemt. We hebben er een flink aantal lijstjes op nageslagen (zoals die van Trouwplannendie van Design Your Wedding en die van Trouwen – Huwelijk) en zijn tot de conclusie gekomen dat het organiseren van een militaire missie naar Zuidoost Oezbekistan makkelijker is dan het plannen van een bruiloft.

Erg Hollywood

De mevrouwen van de lijstjes waren werkelijk niets vergeten. Van voor de hand liggende dingen zoals een trouwboeket, een mooie jurk en getuigen, tot aan het laten bleken van je tanden, een trouwverzekering (ik wist niet eens dat zoiets bestond) en witte duiven. Ook mocht een weddingplanner absoluut niet over het hoofd gezien worden. Lijkt mij een tikje Hollywood, al kunnen ze er hier in Hillywood (de bruiloft van Nicolette van Dam is door weddingplanner Lotte geregeld) ook wel wat van.

Door al die lijstjes weet ik één ding heel zeker: ik moet op zoek naar een extreem goede ceremoniemeester!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.