Volg jij de trends op de voet? Dan is het je zeker opgevallen dat steeds meer mannentrends voor vrouwen in raken. En dat is in veel gevallen niet verkeerd!

Natuurlijk zijn er nog volop specifieke vrouwendingen, maar we zien dat vrouwen steeds meer mannentrends volgen. En dat heeft voordelen! Zo hoef je niet meer je adem in te houden om je in die skinny jeans te wurmen. Tegenwoordig kunnen je je net zo gemakkelijk kleden als je vent, in de boyfriend jeans.

Niet scheren

scheren

Er was de afgelopen maanden veel ophef over: de niet-scheren-trend. Het is nog wel even wennen voor veel vrouwen maar je ziet het steeds meer: beroemdheden die hun okselhaar laten groeien. Wordt dit een nieuwe trend? Het lijkt er op. Denk dan niet aan een hele bos haar, maar een gestileerd bosje met een mooi kleurtje erin.

Boyfriend jeans

Ben je die strakke skinny broeken zat? Dan hebben we goed nieuws! Verruil de strakke versie voor de mannelijke spijkerbroek. Deze staat bekend als de boyfriend jeans. Het is een trend die al even meegaat maar die zich blijft voortzetten. En deze herfst maakt hij een echte comeback!

Celebrities worden veel gespot in boyfriend jeans. En waarom ook niet? Het zit comfortabel, je bent helemaal stylish voor dit seizoen en het staat ook nog eens lekker stoer. Boyfriend jeans kun je met veel items combineren. Denk aan warme truien, maar ook andere tops zoals dikke T-shirts of een (boy friend) blazer.

Parka’s

De parka die ook wel bekend staat als de anorak jas werd door militairen in het leven geroepen. Eind jaren ’90 was deze jas helemaal ‘hot’ en nu 10 jaar later viert hij z’n comeback!

Laat je heerlijk omhullen door zo’n lekkere warme gevoerde jas! Het tijdperk van kou lijden is afgelopen want in ons vochtige klimaat is de kilte soms tot in je botten voelbaar! De parka zal je dus goed door de herfst en winter loodsen. En vergeet niet dat je er hip sportief, trendy mee uitziet! Wat wil je nog meer?

Show je sokken

sokken

Oké het was misschien geen trend want we zagen er voornamelijk oude mannen in lopen, sokken in sandalen en hoog opgetrokken in de schoenen. En nog steeds gaan er stemmen op dat het echt niet kan! Maar toch mag het tegenwoordig. Er zijn grote modelabels  die het dragen van hoog opgetrokken sokken in schoenen hebben ingezet als nieuwe trend. Ook zijn er celebs die ermee rondlopen. Het is dus geen modeblunder als je dit hebt gesignaleerd! Het zijn eerder trendsetters anno 2015, hoewel veel vrouwen nog wel aan het idee moeten wennen!

Ben je een durfal en hou je van comfortabel, losjes en warm? Dan bevelen we je zeker aan om vooral in te gaan op deze mannentrends voor vrouwen! Bovendien heb je dan ook nog eens een sportieve en hippe look.

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.