Zwoele stem, golvend haar en doordringende ogen. Alles is leuk aan hem, ik ben verliefd! En honderden vrouwen samen met mij. Hij is namelijk een celebrity.

Zo stond in een interview dat ik vorige week las. Het fascineert me altijd, die gillende en huilende meisjes. Lekker gênant! Hebben ze geen leuk leven dat ze zich zo optrekken aan een celebrity? De vrouw zegt helemaal hoteldebotel te zijn van een Nederlandse volkszanger. Wie het is wil ze helaas niet zeggen, erg flauw. Dat is hetzelfde als zeggen dat je een heel lekker gerecht hebt ontdekt en dan gauw over iets anders beginnen. En dat maakt mij alleen nog maar nieuwsgieriger! Ze is zó verliefd dat ze de hele dag niets liever doet dan naar zijn cd’s luisteren en wegdromen bij zijn stemgeluid. Ze spaart nu voor een thuisconcert en hoopt dat hij dan ook verliefd op haar wordt.

Niet alleen voor meisjes

Je zou denken dat alleen tienermeisjes verliefd worden op celebrities, maar niets is minder waar. Zodra Ryan Gosling ter sprake komt, vallen veel vrouwen direct in katzwijm. En daar blijft het niet bij. In Amerika is het bijvoorbeeld normaal om je (gebruikte) borstimplantaat naar iemand op te sturen (Norman Reedus, The Walking Dead). Die hij nu Oudste fan Di-rectin zijn trailer heeft staan als telefoonhouder trouwens. Krijg nou tieten! Nee, fan zijn is allang niet meer voor de jonkies weggelegd. Kijk maar naar deze DI-RECT fan, een 98-jarige mevrouw.

Celebrity hoppen

Zelf ben ik in het dagelijks leven al niet zo snel verliefd op iemand, laat staan op een celebrity. Ik ben eigenlijk meer een soort ‘celebrity hopper’. Aangezien ik film- en serieverslaafd ben, kom ik veel knappe mannen tegen op het scherm. Waarom zou je jaren fan zijn van dezelfde als er zoveel keuze is? Het is toch veel leuker om telkens weer nieuwe knapperds te ontdekken?!

Celebrity crush goed voor je relatie?

Als je hier nee op hebt geantwoord, dan heb ik goed nieuws voor je! Volgens relatietherapeut Andrew G. Marshall is het helemaal niet slecht als jij fantaseert over een spannende vrijpartij met Jason Statham. Hij zegt dat je dan juist een goede relatie hebt! Door te fantaseren houd je sleur buiten de deur en verhoog je je zelfvertrouwen. En dat maakt je extra aantrekkelijk voor je partner. Dus: fantaseren maar! Als je wederhelft er commentaar op heeft dat je weer zit weg te dromen bij die commercial met een halfnaakte Rafael Nadal, dan moet je hem deze blog maar even laten lezen.

Wie is jouw celebrity crush? En hoe uit zich dat bij jou? Ik zal het niet verder vertellen, beloofd!

13 reacties

 1. VAN DICHTBIJ

  Gebruíkte borstimplantaten opsturen… OMG! hahaha. Wat heb ik weer heerlijk veel geleerd van deze blog. Dit is een behoorlijke ver-van-mijn-bed-show. Alhoewel, ik kan wel diep onder de indruk zijn van verukkulukkeh sportsmen; ik was vroeger verliefd op Carl Lewis (die bénen..!!!) maar toen was ik 11 en vervolgens zag ik toen ik 12 was dat ie een heel raar hoofd had eigenlijk dus toen was het meteen over met de crush. Nu ben ik al een paar jaar een beetje op Roger F (dit heeft mn relatie overigens niet mogen baten..). Leuk artikel, Irene, dank je!

  Beantwoorden
 2. Gabriella

  Ik ben stiekem verliefd op Enrique Iglesias. Alhoewel dat niet stiekem is. Ik heb namelijk toestemming van vriendlief om een beschuitje met hem te eten, mocht hij hier heel onverwachts voor de deur staan. Potverdorie, wat is die man knap zeg.

  Beantwoorden
 3. sharoncorvers

  Ed Sheeran! Niet echt vanwege zijn uiterlijk maar gewoon hoe hij voorkomt (zover wij daar in de buitenwereld daar natuurlijk iets van mee krijgen). Ik vind hem gewoon heel erg schattig. Daarnaast zijn zijn liedjes natuurlijk heel erg leuk 🙂

  Beantwoorden
  • Irene Boersma

   Ed Sheeran is zeker schattig! Hij zei laatst nog over zichzelf dat ie zo’n rare jongen is en dat het lot hem daarom muzikant heeft gemaakt. Toch nog aandacht van de vrouwen 😉

   Beantwoorden
 4. Martine

  Louis Litt. Nee echt heus. Rick nogwat, heet hij in t echt, maar dat interesseert me niet, want ik wil Louis Litt. Snap er zelf ook weinig van.

  Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.