We hadden een verkleedfeest en het thema was: “M”. Mijn feestpartner had zich uitgedost als jonge man met verrekijker om. Op mijn vraag wie of wat hij moest voorstellen, was zijn antwoord: “Ik ben een MILF-Hunter“.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Want wat, in hemelsnaam, is een MILF-Hunter?! Letterlijk vertaald is het een Jager-op-Moeders-I-Like-to-Fuck. Wat een denigrerende en stupide term eigenlijk, maar dat terzijde. En waarom is iemand dan een MILF-Hunter? Een heel legitieme vraag, vind ik.

Wát?!

Ik vroeg mijn kompaan naar zijn inspiratiebron voor deze outfit. Hij vertelde dat een kennis, een knappe jonge vent met vlotte babbel, hem had verteld hoe hij met regelmaat ging MILF-hunten. Terwijl het vraagteken op mijn voorhoofd groeide, kwam mijn feestmaat niet verder dan dat hij het een hilarisch concept vond maar niet naar dieper liggende redenen had geïnformeerd. Onbegrijpelijk!

 Telefonisch interview

Dus belde ik hem voor een interview, deze MILF-Hunter. Inmiddels aan de vaste verkering, dus voor nu braaf door het leven stappend, gaf hij mij een voorzichtig kijkje in de wereld achter de term MILF-Hunter. En wat bleek? Die wereld was helemaal niet opzienbarend! En ook niet zo heel erg smeuïg. Daar ging mijn mooie scoop! Het gesprek zelf was wel zwaar op de maag, zo op de vroege ochtend. De jongeman in kwestie nam namelijk geen blad voor de mond.

Geil

Waarom MILF-huntte je? “Nou, húnten is een groot woord. Je hoeft er niet veel voor te doen want het droop er redelijk vanaf bij de dames.”

Wat droop ervan af, precies? “Dat ze geil waren.”

Oh. En, ehh, hoe druipt dat dan wat jou betreft? “Ja, dat zie je gewoon. Ze hebben kleine kinderen, weinig tijd voor zichzelf of leuke dingen maar wel een behoefte. Ik ging trouwens niet voor getrouwde vrouwen hoor, dat soort gedoe moet ik niets van hebben!”

Ah. Ok. En wat maakte moeders van kleine kinderen die niet – meer – getrouwd waren, voor jou interessant, behalve dat ze geil waren? “Tsja, hoe zeg ik dat zonder heel  bot over te komen? Nou kijk, ze weten wat ze doen. Bij het neuken, zeg maar. Die meiden van mijn leeftijd, dat is op dat vlak toch echt andere koek. Minder.”

Hoe gaat het hunten in z’n werk? “Ik werkte in een kledingzaak en een aantal van die dames ook. Dus we zagen elkaar sowieso de hele dag. Het was ook niet voor één keer, ofzo, dat neuken. Meestal een paar keer.”

Inmiddels kon ik geen vragen meer verzinnen; mijn interesse zakte weg vanwege de ondanks pittige woorden lauwe toon in mijn oor en de teleurstellende inhoud van het concept. Het konijn bleef helaas verstopt in de hoge hoed en vernieuwende inzichten leverde het niet op. Dus we namen afscheid, de MILF-Hunter-in-ruste en ik.

Zielloos

Op één ding bleef ik kauwen, en dat was wat hij had gezegd over de bedprestaties. Ik vond dat zo zielloos en leeg klinken. Verliefdheid kwam er duidelijk niet aan te pas. Het zette mij aan het denken over respect binnen relaties, of  vooral het gebrek eraan en hoe makkelijk door velen wordt omgegaan met het intieme deel van een relatie. Ik heb daar eerder enig onderzoek naar gedaan, op sites voor schuinsmarcheerders bijvoorbeeld, en in dat opzicht zijn mij de schellen wel van de ogen gevallen. De hoeveelheid mensen die ergens een leegte ervaren in hun relatie en daar op een ‘spannende’ manier invulling aan proberen te geven, is enorm. Alleen gebeurt dat meestal niet respectvol naar de partner. Het lijkt wel of dit niet naast elkaar kan bestaan. Zou het?

Wat een armoe

Zoals ook laatst op weer een ander feest. Er werd gedanst en gedronken. De wijn was vies en de gasten vrij ver heen. Een man met een raar hoedje was all over een vriendin. Daarna kwam hij mij melden dat ik een lekker wijf was. Om vervolgens over zijn gezellige gezin te praten en ongevraagd allerlei foto’s van zijn kinderen te laten zien. Ik vroeg hem waar zijn gezellige vrouw dan was op die foto’s. Zij was volgens hem ook een lekker wijf maar het kostte hem erg veel tijd en foto’s voordat we haar te zien kregen. Daarna richtte hij zich in één moeite door weer op de vriendin.

En mijn vraag in het geheel was: Waar is hij mee bezig? En waarom zó? Wat een armoe en arme vrouw van deze man!

Linking pin

Je vraagt je misschien af hoe ik hier gekomen ben, terwijl ik met de MILF-Hunter startte? De linking pin zit ‘m in het woord ‘respectloos’. Ik merk dat het mij raakt, zelfs enigszins moedeloos stemt, de wijze waarop mensen met elkaar omgaan of over elkaar praten. Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet van plan om eeuwige trouw aan te prijzen als hét concept om gelukkig te zijn. Noch wil ik hiermee zeggen dat je alleen met iemand de lakens kunt delen als je van diegene houdt. Maar wat ik wel beweer, is dat veel mensen in een relatie, misschien onbedoeld maar toch, niet zo aardig tegen of over elkaar zijn.

Mijn voornemen

Dus na gister heb ik besloten dat ik hier nog eens extra op ga letten bij mezelf. Want ik wil een voorbeeld neerzetten voor 3 kinderen. Alles wat ík doe, is voor hen een spiegel. Ik wil graag dat zij daarin zien, dat je op een liefdevolle en respectvolle manier praat met en over mensen met wie je omgaat; al helemaal degene waar je intiem mee bent. Naast liefde, is respect krijgen en geven volgens mij de basis voor een emotioneel stabiel leven met gezonde relaties. Dat gun ik natuurlijk een ieder maar hen in het bijzonder!

 

Herken je dit gevoel wat ik beschrijf of juist helemaal niet? Laat het me weten, alsjeblieft!

 

 

4 reacties

 1. Verbinden is lef hebben!

  Ik herken je gevoel! Ik heb ook mijn gedachten over het verhaal. Ik heb zelf een ware ontdekkingsreis gemaakt op dit gebied samen met mijn man in alle eerlijkheid naar elkaar, want dat vind ik respect hebben voor de ander. Het heeft onze relatie versterkt en balans gebracht. Ik geloof in YinYang op dat stuk met mijn man..maar het blijft keihard werken en niet verzanden in. Maar ben een enorme ervaring rijker met dezelfde conclusie die jij nu schrijft. Bizar en bijzonder tegelijkertijd hoe moeilijk het schijnbaar is om transparant te durven zijn. Xxx

  Beantwoorden
  • VAN DICHTBIJ

   Dank voor jouw open reactie, Tamira. En inderdaad, openheid in wat je voel, wenst terwijl rekening houdend met, is wat ik bedoel met respect. Mooi, jullie proces. Tnxx!

   Beantwoorden
 2. Morgaine

  Ja, wat kan ik ervan zeggen, dat ik persoonlijk mijn dingen weer heb waarom ik mannen als deze net zo hard weer afweer, want ik lijk ze aan mijn kont te hebben en nee ik heb geen kleine kinderen, sterker nog, zo ie zo honing aan mijn kont. Maar die komen echt niet ver.

  Echter, wat die vrouwen doen en mannen met elkaar, dat moeten zij weten, ik heb weer in andere werelden vertoeft en ach… een ieder moet doen wat hij of zij wil. En als dit hun manier is, is dat van hen, en dan lees ik hier toch een bepaald oordeel, over respect, wie zegt dat zij dat niet hebben voor elkaar op het moment van?

  Dat is iets van hen… niet van ons.

  X

  Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.