Voor de meeste mensen staat geluk op de eerste plek. Je ouders voeden je op in de hoop dat je gelukkig wordt, ongeacht het werk wat je doet, het aantal vrienden dat je hebt of hoe veel geld je op je bankrekening hebt staan. Geluk kan echter wel door die factoren worden beïnvloed, ook kan social media een grote invloed hebben op je geluksgevoel. Gelukkig zijn, hoe doe je dat eigenlijk?

Het is belangrijk om gelukkig te zijn. Voor jezelf, voor je omgeving en voor je gezondheid. Als je gelukkig bent voel je je goed, blij zelfs. Je hebt vaker een lach dan een frons op je gezicht en de dingen die je onderneemt in je leven worden een succes. Zelfs dingen die niet gaan zoals je gehoopt had kunnen een succes zijn, want als het goed is leer je er wat van. Dit heb je dus helemaal zelf in de hand. Hoe gelukkig je bent, bepaalt ook hoe je dingen ziet. Je bepaalt dus zelf of het glas halfvol of half leeg is.

Geluk anno 2017
Geluk is tegenwoordig ook wel een ding geworden. Het is een ding geworden dat je gelukkig moét zijn, anders zou je jezelf tekortdoen en dat is anno 2017 niet oké. Vooral op social media worden vaak alleen de “mooie” kanten van iemands leven in de spotlights gezet. Hoewel er de laatste tijd wel meer aandacht is voor de zogenaamde minder mooie kanten. Er worden tegenwoordig ook foto’s gepost zonder make-up of met vetrollen, om de volgers ook realiteit te laten zien en hen wakker te schudden. Hey, het is oké. Iedereen heeft imperfecties, wat je ziet op social media zijn momentopnames.

Laat je inspireren
Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, dat ene wat jou uniek maakt en waarom anderen zo gek op jou zijn. Iedereen heeft weleens een periode of moment in z’n leven dat je zou willen dat je iets kan wat iemand anders goed kan. Ja, het is even balen en soms een flinke reality check als je toch niet zo goed blijkt te zijn in zingen of net niet lang genoeg bent om supermodel te zijn. Big bummer, maar niet getreurd. Ook jij bent ergens goed in en met de juiste motivatie en discipline kun je er ook zelf voor zorgen dat je ergens heel goed in wordt. Vergelijk jezelf met anderen op een juiste manier, kijk naar anderen en laat je inspireren.

Geheim achter geluk
Creëer een motivatieboost door te kijken naar filmpjes van anderen die laten zien waar zij goed in zijn en blink uit in waar jij goed in bent. Ook hier geldt, doe waar je gelukkig van wordt en voldoening uit haalt. Dat is het grote geheim achter succes. Als je er zelf gelukkig van wordt en er voor 100% voor gaat, dan wordt het automatisch een succes. Het is jouw succes en dat wat geldt. Het draait om jou!

Take the bull by the horns
Mijn persoonlijke mantra en een goede motivatie om je gelukkig te voelen. Als je de hoorns van de stier niet pakt, dan val je van de stier af. Jij hebt de controle, jij bepaalt of je ervoor gaat of niet. Als je iets wilt bereiken, dan zal je er iets voor moeten doen.
Ergens helemaal voor gaan en mijn best doen geeft me zoveel energie. Door middel van mijn blogs en artikelen hoop ik je te kunnen motiveren en steunen bij het gelukkig zijn. Samen kunnen we meer bereiken dan alleen. Volg mijn artikelen en lees wat je misschien nóg gelukkiger kan maken!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.