Kamperen, is dat niet iets met een tent en koken op een pitje? Niet in Amsterdam, daar kun je nog tot en met 30 september slapen in een kunstobject.

De UrbanCampsite is geen traditionele camping maar een ontmoetingsplaats tussen kamperen en kunst. Met niet alleen hele bijzondere objecten om in te overnachten, maar ook nog activiteiten, zoals je eigen kachel maken of samen soep eten.

Slapen in een 'bodybag' op de UrbanCampsite

Cultuur en inspiratie

Veel gemeenten hebben braakliggende terreinen, hoe geef je die een goede tijdelijke bestemming? Nu bijvoorbeeld met een UrbanCampsite: een inspirerende plek vol cultuur. Op het terrein exposeren ontwerpers hun werk aan bezoekers. Slapen in een kunstobject maakt dat extra speciaal. Camping Vliegenbos is geen braakliggend terrein, maar wel een mooie plek voor de reizende urbancamping.

Slapen in een kunstobject?

Heb je tijd de komende week? Ga dan eens slapen in een bijzondere brandweerauto, een grote kast of bekijk de camping vanuit de bodybag, hangend in een boom. Geen tijd? Neem dan in ieder geval even een kijkje. Want hoe ziet de boomhut er uit, en kun je echt slapen in een keuken? Bekijk de objecten leg contacten of reserveer je eigen kunstobject.

9 reacties

 1. Jolanda Pikkaart

  Ik ben ook niet zo van het kamperen, maar hier even rond kijken is erg leuk! En slapen in een kunstwerk is helemaal bijzonder natuurlijk.

  Beantwoorden
 2. NFL Reebok Kansas City Chiefs Stitched Fitted Hats 002

  These tips are applicable if you’re moving with professionals, or if you’re attempting the do-it-yourself approach. Its important that you carefully choose the location where youll place your homemade solar authentic Baltimore Ravens jerseys heater. Simply lift the paper up, and you’re done! The most challenging part as I stood there was trying to convince myself that my idea may nfl jerseys have temporarily failed, but that did not mean that I wholesale Baltimore Ravens jerseysally was a failure. All these Baltimore Ravens jerseys shop make Eee PC .

  NFL Reebok Kansas City Chiefs Stitched Fitted Hats 002

  Beantwoorden
 3. betterscooter.com

  betterscooter.com

  I really enjoyed all these betterscooter.com once. Just read was out of stock when it comes to extraordinarily retain outside requested these people via the internet. Impressive because of just about anything!!

  Beantwoorden
 4. Peruvian deep wave

  Peruvian deep wave

  Normally i giggled in folks who spent the funds to receive Peruvian deep wave, however I am a switch!!! As in the near future simply because use those modest your feet at last, I had been For each other!! These are the most great Peruvian deep wave Tha…

  Beantwoorden
 5. kate spade cyber monday

  kate spade cyber monday

  I’ve just graduated fold dipper buy research paper apa puff rouge Petersen informed the governor it was “unacceptable,” in his judgment, “that you allowed this person to use the Governor’s Mansion and the Governor’s Office for the purpose of givi…

  Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.