Eerst doen en daarna pas denken is altijd een specialiteit van mij geweest. Ik zal niet in de details treden, maar mijn impulsiviteit heeft me vandaag – en wel vaker – tot een wel heel leuke dag gebracht. En… ik heb hierdoor de beste cheesecake van Nederland leren kennen.

Laat ik bij het begin beginnen.

Toen ik via Facebook van een lieve vriendin – Hinda (Abbazy van PR-bureau Meet my PR) – een uitnodiging ontving voor het evenement Meet my Wardrobe, heb ik nietsvermoedend laten weten dat ik hier bij zou zijn. In werkelijkheid dacht dat ik de pagina van dit evenement aan het liken was. Gevalletje chaoot gecombineerd met onoplettendheid. Nothing new, geloof me! Al snel kreeg ik een reactie terug van Hinda, die mij vertelde dat ze het zo leuk vond dat ik er bij was op 7 september en de vraag of ik als bezoeker kwam of als exposant. “Huh?!”

Pop Up

Toen toch maar even goed doorgelezen waar ik nu eigenlijk op geklikt had. Pop up; Meet my Wardrobe. De leukste tweedehands nieuw vintage kleding & accessoires beurs. Oké, doe mij maar zo’n rek, ik doe wel mee. Ik zit toch net in een verhuizing en eigenlijk is het wel geinig als ik nog een leuk zakcentje overhoud aan alle overbodige kleding. We weten allemaal dat zo’n verhuizing best een uitgave is. En zeg nou zelf: het is toch ook wel weer een unieke ervaring om deel uit te mogen maken van een pop up store. Voor mij in ieder geval wel.

En zo gezegd, zo gedaan. Zaterdag was het dan zover.

Fashionably late

imageExposanten werden om 10.30 uur verwacht bij Gummmbar in Amsterdam en ik zou mezelf niet zijn als ik niet vijf minuten later aan zou komen rijden. De brug stond open. Echt!

Ik ontmoette Hinda bij de ingang en met haar besprak ik een leuk plekje achterin de Gummmbar, strategisch uitgekozen vlakbij de kleedkamer, en wist ik naast mijn rek ook nog een tafeltje te bemachtigen. Om half twaalf had ik al best een aardig leuk winkeltje opgebouwd en nam ik plaats op de zachte bank. Om 12 uur werden de eerste koopgrage dames en heren verwacht. Bring it on!! Ik had één doel: UITVERKOCHT NAAR HUIS!

Well… guess again..

Cheesecake, niet te versmaden

Het evenement werd gepresenteerd door de mooie Ivy (Cloe, bekend van o.a. Fashion TV). Tijdens de welkomstspeech vertelde ze tussen neus en lippen door dat de Gummmbar – naast dat het écht een hele leuke locatie is voor een leuk en lekker hapje eten waar je ook nog eens gratis voor de deur parkeert in het weekend – ook nog eens met hun cheesecake de Taste that Cheesecake contest hebben gewonnen. Dit betekent dat de Gummmbar het mandaat opgeplakt heeft gekregen van beste en vooral lekkerste cheesecake van Nederland. Wat?! Hier? Lekkerste… van Nederland… nu?

Gedraag je!

uitzoekenIk bleef netjes bij mijn schattige winkeltje nam me voor pas nadat ik was uitverkocht mezelf te belonen met een stuk van de lekkerste cheesecake van Nederland.

Om 16:00 uur gaf ik de hoop op UITVERKOCHT NAAR HUIS op. De score was in totaal vier stuks! En met een prijs van tussen de €2,50 en €15 per item, hoef je geen rekenwonder te zijn om tot de conclusie te komen dat het geen vetpot was. Hinda probeerde er nog het beste uit te halen, door mijn rek naar voren te halen. Ik heb het laatste uurtje op een plek voorin de Gummmbar gestaan. Op de plek van mijn voorganger die waarschijnlijk uitverkocht was en inmiddels met een Ikea tas vol hangertjes in de achterbak op weg was naar huis.

Jammer maar ….cheesecake

fotoHet laatste uurtje wist ik nog twee leuke items te verkopen en tegen vijven begon ik weer met het inpakken van de grote, kartonnen doos. Net zoals de avond ervoor pakte ik de doos in. Het enige verschil was dat ik toen vol goede moed deed en nu iets teleurgesteld was.

Om de teleurstelling enigszins te verzachten, trakteerde ik mezelf dan maar op een stuk winnaars cheesecake. To go! Bij een vriendin op de bank maakten we die soldaat.

En we zijn het vreselijk met elkaar eens… Dit is toch wel hele lekkere cheesecake!

9 reacties

 1. Walter (zeker geen C

  Zucht…cheesecake…. en dan ook nog schrijven over de lekkerste. Van Nederland. Ik ga denk ik maar even stilletjes in een hoekje zitten huilen.

  Beantwoorden
 2. Erica

  Ik heb in januari de Tasting That Cheesecake Contest georganiseerd en daaruit kwam de winnende cheesecake van de Gummmbar… favoriet van een 60 aantal juryleden!

  De Tasting That Chocolate Cake komt er ook aan 🙂 Dus meld je aan voor de nieuwsbrief: http://on.fb.me/Kbw6Pv

  Naast alle events die ik organiseer vanuit de Lifestyle Business Club en samen met Hinda voor MeetmyPR!

  Super leuk stukje Sana!!!!

  Beantwoorden
 3. Christa

  Hoi Sana, leuk stukje 🙂 Ook ik heb me laten verleiden tot zo een heerlijk stukje Cheesecake en echt hij was heerlijk. Ik hoop je op de volgende Meet my Wardrobe weer te zien. Groetjes je buurvrouw 🙂 van 7 sept Christa

  Beantwoorden
 4. busje huren amsterdam

  That is very attention-grabbing, You’re an overly skilled blogger. I have joined your feed and look ahead to seeking extra of your wonderful post. Additionally, I’ve shared your website in my social networks

  Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.