Toen ik afgelopen zaterdag wakker werd, was dat met maar één gedachte: “Ik wil een nieuw vrouwenplatform opzetten.” Jawel, dat is een gekke zaterdagochtendgedachte. Maar alleen als je niet weet hoe leuk ik het vind om dit soort platformen te draaien. Urbanchicks zag dus het levenslicht op een zaterdagochtend. Ik ben zelf onder de indruk! 

Binnen een dag meldden vijf bloggers zich aan. Inmiddels zitten we op tien bloggers en de aanmeldingen blijven binnenkomen.

Maar wat is urbanchicks?

Urbanchicks wordt een platform voor stoere vrouwen.  Dat zijn geen meisjesmeisjes, maar vrouwen die alles willen meemaken, doen, beleven, weten, proeven, zien. Vrouwen die heus wel eens truttige dingen doen, maar dan op een stoere manier. Vrouwen die breien weer stoer maken en beter zijn in parachutespringen dan mannen. Vrouwen die begaan zijn met de wereld om hen heen, maar voldoende humor hebben om positief in het leven te staan. Vrouwen die de voordelen van hun vrouw-zijn kennen en de nadelen in kansen weten te veranderen. Dat zijn dus stoere vrouwen, geef het maar toe!

We gaan ervoor

Natuurlijk zijn we wel erg snel aan het bewegen. Dat betekent denken en doen tegelijkertijd. Proberen en dan zowel falen als succes hebben in één. We hebben jou dan ook nodig om er wat moois van te maken. Jouw reacties, jouw bijdrage als je wilt bloggen en jouw enthousiasme om ons te delen…als je ons dan leuk vindt hè. Maar wat we vooral van je vragen is een beetje geduld. We gaan natuurlijk direct proberen om het helemaal mooi te maken, maar met jouw input gaan we er in elk geval voor zorgen dat we het steeds beter maken.

Welkom

Dus voor nu allereerst een hartelijk welkom op het nieuwe Urbanchicks.nl. We staan er klaar voor, we willen graag leren en we hopen dat je de reis samen met ons wilt meemaken. Veel plezier hier. Ik weet zeker dat wij dat ook gaan hebben.

Groetjes,

Xaviera Ringeling
Hoofdredacteur Urbanchicks.nl

4 reacties

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.