Pinterest is het ideale tijdverdrijf! Zeker nu we weer richting de herfst gaan met zijn regenachtige, donkere dagen. Het is het nieuwe – online plaatjes kijken, fotoboeken maken en scrapbooken – ineen. Heerlijk om met een kopje thee op de bank te doen. Maar wees gewaarschuwd, het werkt zeer verslavend.

Er zitten ontzettend veel webshops, blogs, marketeers en creatievelingen op Pinterest. Of je nou op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor de inrichting van je huis, lekkere recepten, DIY-fröbel-ideeën, mannelijk of vrouwelijk schoon, mooie reclames of grappige gadgets, Pinterest is the place to be!

Deze borden moet je zien

Hieronder een lijstje met een (kleine selectie) van mijn persoonlijke favoriete pinboards. De andere boarden van deze pinners zijn ook zeer de moeite waard. Veel Pin-plezier!

Wat is jouw favoriete pinboard?

 

 

6 reacties

 1. Xaviera Ringeling

  Hoewel ik wel een pinterest acct heb en ook wel pin – maar dan vooral voor 42Bis) – heeft het me nog niet echt gegrepen. Maar ik zal je suggesties eens checken, wie weet word ik hooked 🙂

  Beantwoorden
 2. riannejacobs

  Ik ben fan van Pinterest. Ik vind het heerlijk. Doe er veel inspiratie op voor mooie spulletjes voor in huis en pik er regelmatig een heerlijk recepten vanaf. Daarbij zorgt het er voor dat ik me wat vaker achter de computer vandaan ruk en aan de slag ga met een leuk DIY-projectje. Pinterest is uniek als social medium; lijkt in niks op Twitter of Facebook. Het voegt wat mij betreft echt wat toe. Ik zeg: 'een blijvertje'!

  Beantwoorden
  • Talitha Forrer

   Jaaaaa, ik ben ook fan. Zie inderdaad regelmatig mooie creative DIY acties van jou voorbij komen, erg leuk! Ik word erg blij van mijn virtuele prikborden (en soms heel erg hebberig;-) wel gevaarlijk voor mijn portemonnee) maar wat mij betreft ook 'here to stay'!

   Beantwoorden

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.