Een TMF agenda. Dat was vroeger helemaal da shit! Als je zo’n agenda wist te bemachtigen dan hoorde je er helemaal bij. Gevolg: bijna iedereen bij mij in de klas had een TMF agenda, want iedereen wilde erbij horen. Maar ik niet. Van mij hoefde dat niet echt, ik deed het net even anders en knutselde zelf mijn agenda’s in elkaar.

Het werd een praktische, lees ‘saaie’ agenda, in zo’n ringbandmapje. Maar om hem minder saai te maken, plakte ik dat ding helemaal vol met foto’s van mijn favoriete bands. Nirvana op de voorkant en Limp Bizkit op de achterkant. De saaie bladen van de agenda wisselde ik af met ‘mooie’ songteksten van Metallica en Linkin Park. Zo had ik een eigen, unieke agenda. Niet met die zoete TMF muziek. Nee, met mijn eigen helden.

Jouw dochter is uniek en verdient het om goed voor de dag te komen op school. Niet alleen met een gave agenda, maar ook een toffe tas kan het verschil maken.

Unieke agenda’s bestel je tegenwoordig online

Is jouw dochter niet van het knutselen? Dan kan ze nog steeds rondlopen met unieke spullen.In plaats van zo’n standaard agenda te kopen, zoals ik jaren geleden deed, kun je nu ook een unieke agenda online bestellen. En vervolgens persoonlijk maken natuurlijk. Waar? Op Etsy bijvoorbeeld.

Op deze gave website kun je unieke agenda’s vinden die handgemaakt zijn. Sommige agenda’s worden speciaal gemaakt op bestelling. Echt uniek dus!

Twee voorbeelden (als je op de afbeelding klikt ga je naar de productpagina):

Agenda1

Agenda2

 

 

Maar ook unieke tassen

Zoals je misschien wel door had, ben ik een man en ik kan wel doen alsof ik verstand heb van tassen, maar dat is natuurlijk niet zo. Toch probeer ik hieronder te laten zien wat voor mooie tassen op Etsy aangeboden worden. Nogmaals: uniek en handgemaakt.

Tas1Tas2

En nog veel meer

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het vinden op Etsy. Voor regenjassen bijvoorbeeld, handgemaakt kaftpapier of unieke etui’s.

Zoals je ziet is het niet moeilijk om het net even anders te doen dan de rest. Als je niet heel handig bent dan is er op Etsy altijd wel een leuk alternatief te vinden voor die eenheidsworstartikelen die van de lopende band komen rollen.

 

één antwoord

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.