Met je smartdevice naar bed: de manier om slecht te slapen! Een infographic.  Als je een beetje bent zoals het merendeel van de smartdevice gebruikers, dan neem je een nieuwe bedpartner mee. Ook ik ben schuldig hieraan. Mijn iPhone ligt altijd gezellig bij me vlak voor het slapen. Ga ik niet lezen (iBooks), dan kijk ik op Internet, of ik Whatsapp, of check Facebook, of Twitter, of…

Slechte invloed op de kwaliteit van je slaap

Naast het lezen van een boek of TV kijken is de smartdevice doorgedrongen als het meest geliefde onderdeel van het bedritueel van de gemiddelde gebruiker. Veel mensen kijken zelfs óp de smartdevice naar de TV. Het is echter slecht voor de slaap: je komt minder goed in slaap, slaapt minder diep en je slaapt korter. Frankwatching heeft er een infographic over gevonden van CarpetRight:  dus vanavond maar gewoon ouderwets een boek of tijdschrift mee!

Wat is jouw bedritueel? Bevat dit nu ook je smartdevice? Laat het ons weten in de reacties!

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.