Heb je eindelijk dé perfecte skinny jeans gespot – precies dat ene item dat al maanden op je wish-list staat – is het onvindbaar. Fashion zoeken én vinden. Het kan met Spot & Shop.

Zoeken én vinden

Het zoeken en vinden van online inspiratie is met sociale netwerken zoals Pinterest een kwestie van een paar klikken. Als opeens de perfecte skinny jeans op het beeldscherm verschijnt, bestaat er geen enkele twijfel. Hebben! Alleen even checken waar deze must-have met een paar klikken besteld kan worden. Precies dat laatste valt in de praktijk niet altijd mee. Google blijkt ineens ook niet meer over alle antwoorden te beschikken. Shop & Spot maakt een einde aan de wanhoop met een nieuw online platform waar fashionista’s elkaar de helpende hand bieden.

Hoe werkt het?

Simpel. Je maakt een profiel aan en upload een foto van the object of your desire en dat biedt nieuwe mogelijkheden. Je kunt bovendien laten weten een look-a-like item te zoeken. Het maakt dus niet meer uit dat die must-have niet in de virtuele wereld gespot is. Als die vervelende collega maar niet wil verklappen waar die fan-tas-tische pumps te scoren zijn… gewoon even de camera van de smartphone én de sociale fashion freaks van Shop & Spot inzetten! Je kunt anderen trouwens ook behulpzaam zijn in hun zoektocht naar de mode must-haves die in hun kast ontbreken. Reacties op de zoektochten van anderen kunnen worden voorzien van een link naar het item en extra informatie zoals prijs etc.

Conclusie

Zeker een aanrader! Het zoeken én vinden van de must-haves van het moment is een kwestie geworden van een paar klikken en misschien een klein beetje geduld. Zoeken naar inspiratie? Check dan even de Find of the Week. Het is trouwens ook leuk om inspiratie op te doen door op de virtuele verlanglijst van anderen te spieken. Het voordeel? Ze hebben de gouden tip vast al ontvangen. Het aantal zoektochten dat open staat is best klein namelijk. Slechts enkele items blijken écht lastig te vinden.

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.