Het is voor veel vrouwen een droom: precies zoals de modellen op de covers van de bekende bladen uitzien. Toch? Het antwoord: NEE! 

Complete make-over

Vier vrouwen werden getrakteerd op een complete make-over en zoals het in de modellenwereld hoort, werden de nodige Photoshop-skills ingezet. Aan de reacties van de vrouwen is toch duidelijk te zien dat die droom ineens helemaal niet meer zo leuk is. Ze missen hun sproetjes. Ze missen hun rimpels. Ze missen wie ze écht zijn. Het resultaat is een heerlijk ontnuchterende video.

Real models

Als visagiste heb ik niet bepaald veel uren gewerkt. Ik vond het niet leuk. Punt. Ik vind make-up en mode wel leuk hoor! Het werken als visagiste heeft me wellicht kunnen redden van een x-aantal uren therapie. Zeker een aanrader! Scheelt een massa aan onterechte onzekerheden! Het is namelijk best ontnuchterend om te zien hoe die modellen er ‘in het echt’ uitzien. Guess what? Ze worden ook wakker met hun haar in de war en die stralend witte tanden zijn vaker te danken aan Photoshop dan aan merk X en cosmetische ingreep Y. Perfecte huid? Zit ook standaard in Photoshop.

Als je morgen in de spiegel kijkt… Check deze video en love yourself!

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.