Ik ben Roos. Blogger voor UrbanChicks. Inmiddels eind dertig en een aantal relaties verder. Variërend van lang tot wat affaires, dat klinkt beter dan een one night stand of neukertje! De komende maanden deel ik op UrbanChicks mijn ervaringen over lust, liefde en pistache. Verhalen over mannen, voor, tijdens en na een date. Ik geef je een kijkje in mijn diepste zielenroerselen, hete nachten, ijskoude douches en mijn reis tussen de smaken vanille en pistache.

Lust. ik schrijf het heel bewust. Inmiddels niet meer op zoek naar alleen maar liefde. En al helemaal niet naar de ware liefde. Liefde is een illusie. Geef mij maar lust en verlangens, zwoele hete nachten en een man who crawls under my skin. Liever pistache dan vanille. Inmiddels vellen met aantekeningen verder schrijf ik over mijn singlehood. De dates, de relaties, de bijzondere mannen en vooral… mijn eigen ik.

What’s in it for you?

Goede subtitel toch? Ik kan me voorstellen dat je je dat afvraagt. Waarom willen we die verhalen van Roos lezen? Tsja dat bepaal je zelf, makkelijk toch? Ik schrijf over licht- en schaduwkanten van liefde, zoals ik deze ervaar en waar iedereen het altijd over heeft. De oh zo vanille man versus de foute man. Heb jij een beeld bij die foute man? Dat mag! Dat moet ook! Let wel, wat ik schrijf is mijn perceptie. Ik val als een blok voor de foute man. Beter gezegd de jager en de man die zich niet wil binden, de vrijbuiter, de ontembare man, de praatjesmaker, of de getrouwde man. Ik ren hard weg voor de braverik, de huisje-boompje-beestje man, de met-kinderwens-man, de te lieve man en de ik-stop-je-in-een-gouden-kooitje man. In mijn schrijfsels komen ze allemaal voorbij. That’s in it for you! Een kijkje in de ziel en emoties van een hele normale, stoere vrouw. Een vrouw die weet wat ze wil. Haar leventje is prima voor elkaar en ze dopt haar eigen boontjes. En toch heeft ze een diep verlangen. Dat boezemt haar angst in en windt haar op. Dubbele gevoelens. Wie weet dat jij je zelf herkent.

Wie is Roos?

Inmiddels eind dertig en hét magische getal komt er aan. Eerlijk is eerlijk, absoluut niet de wens om weer die jonge meid te zijn en al helemaal geen aversie tegen ouder worden.“Life is a song – sing it. Life is a game – play it. Life is a challenge – meet it. Life is a dream – realize it. Life is a sacrifice – offer it. Life is love – enjoy it.” (Sai Baba) Een rustig leven? Verre van! Wel een hectische baan met veel verantwoordelijkheid (manager bij een internationale organisatie), allerlei netwerkborrels, sport en hobby’s, een goed gevuld sociaal leven en natuurlijk de dates. Ze (de mensen) noemen mij wel eens de stoere übercoole sexy zakenvrouw – liever gezegd ‘bitch’. Jaloers hoef je niet te zijn want deze dame voelt zich met regelmaat een rondreizende gek. Begrijp me niet verkeerd mijn werk is fantastisch en toch ook af en toe bloedirritant! Alle ballen tegelijk in de lucht houden is niet altijd leuk en toch wil ik niet anders. Dat geeft ook net die dimensie aan mijn leven wat ik zo erg nodig heb; avontuur, afwisseling en deadlines dus spanning.

Openhartig en rauw

Een blog over liefde, lust en pistache? Over daten, en over Roos? Geen opgelegde nieuwe inzichten, niet altijd hilarisch, verleidelijk ,spannend en tranentrekkers. Wat je wel leest is 100% authenticiteit, openhartig soms met een rauw randje en volledig autobiografisch. Alleen de namen van anderen noem ik niet. Fair en ‘t leest prima zonder naam. Ik neem je mee in mijn psyche. Door te lezen ervaar je waar ik mee worstel en waar ik heel blij van wordt. Verlangens, gedachtespinsels en zielenroerselen. Naar binnen gericht naar buiten geleefd. Én waarom ik pistache lekkerder vind dan vanille. Eén ding wat ik je wel beloof: de verhalen zelf zullen niet saai zijn!

Blinded to see the cruelty of the beast

It is the darker side of me

The veil of my dreams deceived all I have seen

Forgive me for what I have been

Forgive me my sins

I’m hoping, I’m praying

I won’t get lost between two worlds

For all I have seen the truth lies in between

Give me the strength to face the wrong that I have done

Now that I know the darkest side of me

-THE TRUTH BENEATH THE ROSE LYRICS, WITHIN TEMPTATION-

Ga jij mee op reis?

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.