Koude dagen zijn het perfecte excuus om even op de bank te kruipen met een kop warme chocolademelk.
Lekker opwarmen van een winterse wandeling. Gewoon even relaxen. Het wordt nóg lekkerder met deze chocolatte! 

Puur genieten!

Chocolade staat niet voor niets bekend als een feel good product! Het wordt met deze chocolatte dan ook niets minder dan puur genieten! Hoe het werkt? Heel simpel: even de melk (goed!) opwarmen en deze (in een mok) over de chocolade gieten. Klaar!

Proeven

Het belangrijkste verschil met de warme chocolademelk-varianten uit de supermarkt: deze chocolatte smaakt ook écht naar chocolade. Logisch. Warme chocolademelk wordt namelijk omschreven als “een zuivelproduct gemaakt van melk, suiker en cacaopoeder” en dat is toch nét even iets anders dan chocolade + melk. Pure chocolade smaakt ietwat bitter en hetzelfde geldt voor de chocolatte in deze variant.

Variatie

Chocoholics zijn het nimmer eens over dé lekkerste chocolade. Geen probleem! Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende variaties: puur, melkchocolade en witte chocolade. Ik ben inmiddels alweer nieuwsgierig geworden naar de andere variaties, kortom: wordt vervolgd!

Hebben?

Hebben?! Je kunt deze chocolatte online bestellen in de webwinkel van Talamini. Liever een live verkooppunt in de buurt opzoeken? Je vindt de adressen op de website van Geruba Chocolade.

let op: Geruba Chocolade verkoopt diverse producten, dus het kan zijn dat niet alle genoemde adressen de chocolatte verkopen. Altijd even checken dus!

 

 

 

één antwoord

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.