Goed nieuws voor Urban Chicks die op de plaats van bestemming wel eens een aantal gehavende lingerie-items op de bodem van hun koffer hebben aangetroffen: met deze handige BH-koffertjes overkomt dat je geen tweede keer!

Handig!

Lingerie is vaak nét even iets kwetsbaarder. Voorgevormde BH’s in het bijzonder, kunnen aan het einde van een reis soms niet anders worden omschreven dan ‘misvormd’. Goed nieuws: met deze handige én hippe BH-koffertjes blijven deze items perfect in shape en ook tegen overvolle kledingkasten van de echte shopaholics zijn deze koffertjes bestand.
Je kunt 4 à 5 bustehouders in een koffertje bewaren en stylish verantwoord zijn ze ook nog eens!

20131206_143140

Foto met dank aan Piazza Intimi!

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.