Het is weer weekend, en de beste manier om het weekend in te luiden is met alcohol! En om jouw promillage snel op peil te hebben, presenteert Urbanchicks iedere week een nieuwe cocktail of shot om het weekend goed mee te beginnen.

Er zijn van die shots die vooral leuk zijn om voor anderen te bestellen. De Rocky Mountain Bear Fucker is daar één van. Want los van de legendarische naam, heeft hij ook nog een een lekker agressieve smaak. Helemaal als je in het recept de Southern Comfort vervangt door Bacardi 151.

Want voor wie het niet weet; in Amerika wordt de notatie voor het alcoholpercentage in Proof uitgedrukt. Kort door de bocht is dat het alcoholpercentage keer twee. Dat betekent dat Bacardi 151 een acloholpercentage heeft van 75,5%. Als je zo de shot zo maakt, krijg je het gevoel amoureuze betrekkingen te hebben gehad met één van de leden van Bearforce1.

Rocky Mountain Bear Fucker

Het recept

  • 1 deel Tequila
  • 1 deel Bourbon (Jack Daniels, Jim Beam etc.)
  • 1 deel Southern Comfort of Bacardi 151

Schenk de dranken, Tequila eerst, Southern Comfort laatst, in een shotglas. Hakken, maar!

En jij?

Heb jij je maagdelijkheid al verloren aan een harig monster uit de bergen? We horen graag verhalen van het front!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.