Altijd moeite met het kiezen van de leukste kleurtjes én een salaris dat altijd nét niet voldoende is om het einde van de maand te halen? Slim shoppen met deze budget beauty tips!

Slim shoppen

Slim shoppen levert al snel een leuk voordeel op. Acties van het kaliber 2 halen = 1 betalen zijn dan ook onweerstaanbaar. Het voordeel loopt lekker op en dat betekent meer beauty voor minder! Kruidvat heeft vaak zulke acties en in combinatie met de voordeelkaart wordt het pas echt leuk. Supermarkten hebben trouwens ook vaak zulke acties, dus even checken wie het meest onweerstaanbare aanbod heeft!

Welke producten?

Acties van het kaliber 2 halen = 1 betalen worden vaak gebruikt voor make-up en andere beauty producten. Foundation kopen (twee stuks dus!) levert het grootste voordeel op. Vloeibare foundation is bovendien minstens een jaar houdbaar. Supermarkten maken trouwens ook dankbaar gebruik van deze acties. Vaak zijn producten zoals tandpasta en douchegel in de supermarkt te vinden met acties zoals 3 halen = 2 betalen. Andere producten die vaak voorzien worden van deze actie zijn bijvoorbeeld gezichtsmaskers en haarverf. Let eens op jouw favoriete merken en de acties die vaak worden herhaald. Jouw favoriete merken zijn vast en zeker ook vaak in de aanbieding en slim shoppen is dan echt de moeite waard.

Tips

Geen idee welk product als tweede  te kiezen? Kruidvat biedt vaak ook acties op een bepaald merk: van merk X elk tweede product gratis. Geen idee welk product dan het tweede  moet worden? Kies eens een leuk kadootje voor een vriendin! Zonde om een gratis product wegens gebrek aan creativiteit te laten liggen!

Ultimate cheapskates

Geen zin om een product te betalen en een ander overbodig product mee te nemen? Je kunt natuurlijk ook met een vriendin afspreken om samen te shoppen en vervolgens ieder een product uit de actie voor de halve prijs mee te nemen. Grote kans alleen dat die kop koffie met een muffin uiteindelijk een stuk duurder is, maar dat is dan natuurlijk wel weer een stuk gezelliger!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.