Het is weer weekend, en de beste manier om het weekend in te luiden is met alcohol! En om jouw promillage snel op peil te hebben, presenteert Urbanchicks iedere week een nieuwe cocktail of shot om het weekend goed mee te beginnen.

Waar het boek Meester Pompelmoes en de Mompelpoes over gaat, weet ik niet meer precies. Maar de titel bekt zo lekker, dat het me altijd bij is gebleven. Toen ik een recept vond met pompelmoes, moest ik die dan ook met je delen. Komt ‘ie!

Het recept

  • 30 ml lychee likeur
  • 45 ml blue curaçao
  • 120 ml pompelmoessap

Vul een long drink glas volledig met ijs en giet hier de ingrediënten overheen. Even voorzichtig roeren en je cocktail is klaar voor consumptie.

En jij?

Heb jij wel eens China Blue gedronken? We horen graag verhalen van het front!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.