Een triootje, het schijnt de droom te zijn van elke man. En voor deze man kwam die droom uit. Alleen werd het al heel gauw een nachtmerrie. Al viel de schade voor hem persoonlijk wel mee.

Handrem

Een Chinese man en twee Chinese vrouwen besloten om het triootje in de auto te hebben. Dat op zich lijkt mij al erg oncomfortabel, maar ieder heeft zo z’n eigen voorkeur. Die auto stond op een heuvel. Voel je ‘m al een beetje? Jawel, een van de drie haalde per ongeluk de handrem eraf, waardoor de auto van de heuvel af begon te rollen.

Dat eindigde niet in een petit morte (zoals het orgasme wel eens wordt genoemd), maar in twee gebroken benen bij de ene dame en interne verwondingen bij de andere dame. Op de een of andere verdachte manier, kwam de man er zonder kleerscheuren van af.

Oeps

De Chinese autoriteiten onderzoeken de man nu echter wel voor ongepaste activiteiten op een openbare plek. Ik weet natuurlijk niet welke straf daar precies op staat in China. Maar voorlopig verkies ik dat boven gebroken benen én interne verwondingen.

 

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.