Met tweedehands kleding verovert Jillian Owens de modewereld. Online is zij beter bekend als ReFashionista. Tweedehands outfits muf en tuttig? Dat is passé. Stijlvolle en betaalbare mode is de trend. 

Stijlvol met tweedehands kleding

Maak kennis met de ontwerper Jillian Owens en je komt gegarandeerd uit op kekke en zeer betaalbare tweedehands outfits. Klinkt nu al lekker toch? Jillian onderscheidt zich met haar kringloopaankopen van de menigte. Zeker als zij aan de slag gaat met schaar, naald en de nodige creativiteit. Je kunt haar het beste omschrijven als een fantasierijke fashionista met veel passie voor mode en oog voor betaalbare kleding. Met haar geweldige kijk op fashion zet zij een unieke stijl neer en verovert hiermee de modewereld. Het wemelt dan ook van de complimenten op haar Facebook-pagina. En bijna iedere modeblog schrijft lovend over Owens. Haar enthousiaste reacties, details maken de modemens, zijn overigens ook hartverwarmend.

Stijlicoon en wereldverbeteraar

Jillian rekent definitief af met het stoffige imago van tweedehands kleding. De ReFashionista timmert dan ook hard aan de weg om de modewereld te veroveren. Overigens komt haar drang tot verandering niet zomaar uit de lucht vallen. ReFashionista pleit al langer om het eeuwige nastreven van innovaties binnen de mode en de drang naar nieuwe en betere kleding een halt toe te roepen. Met resultaat. De jonge fashionista tovert tweedehands kleding om in kleurrijke en fashionable ontwerpen. Vormeloze jurken die lijken op een tent? Geen probleem. Wereldveroveraar en -verbeteraar ReFashionista maakt er een party dress van! Een zwarte hobbezak? Ieuw, dat kan anders. Ideaal materiaal voor een gave tuniek. Een verwassen t-shirt aan je waslijn of in de kledingkast hangen? Jillian maakt van het shirt een hip en draagbaar fashion item. Eerlijk toegeven dat je wel een beetje lef en doorzettingsvermogen nodig hebt om outfits alla ReFashionista te maken. Of je vraagt net als ik een handige vriendin om de nodige hulp.

Mode die goed is voor je beurs

Heb jij ook zo’n goed gevoel wanneer je een nieuw, trendy en betaalbaar jurkje op de kop hebt getikt? Dat gevoel wordt nog veel beter met de hippe stijladviezen van ReFashionista. Stel je ziet een leuk, maar veel te groot tweedehands kledingstuk, zoals een mooie jurk in de kringloopwinkel voor 6 euro. Je kunt zien dat de jurk niet nieuw is, maar de stof ziet er nog perfect uit. Een zelfde jurk kun je natuurlijk ook nieuw aanschaffen voor 69 euro. Maar met een beetje creativiteit, een schaar en de onmisbare tips van ReFashionista denk je wellicht net als ik een volgende keer zes keer na voor je zomaar een nieuwe jurk koopt. Tweedehands kleding verovert dus niet alleen het modebeeld, maar bespaart ook nog eens een berg geld. En hoe gaaf is dat?

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.