Ik hoor jullie denken. Maar ja, het bestaat dus echt. Deze ‘smart bra’ springt alleen open als het om echte liefde gaat. Hoe dan? Let’s find out…

Voor ons is een beha gewoon een kledingstuk. We kunnen niet zonder. Het is functioneel, maar een mooie beha kan er ook voor zorgen dat we ons de meest sexy vrouw op aarde voelen. Het Japanse lingeriemerk Ravijour bedacht een nieuwe functie. Namelijk de ‘True Love Tester’ functie. Deze bh checkt voor jou of je écht verliefd bent. Weet je zelf nog niet zeker of je verliefd bent op je crush, dan geeft deze beha je het antwoord. Hoe verzin je het! Aan de ene kant een grappige en handige uitvinding, aan de andere kant kan het voor erg ongemakkelijke situaties zorgen.

Hoe de bh werkt? Zo:

De beha meet aan de hand van je hartslag of je verliefd bent. Wanneer we verliefd worden, krijgen we namelijk een onmiddellijke boost. Het stofje catecholamine komt vrij en dit zorgt ervoor dat een zenuw vervolgens automatisch de hartslag stimuleert. Een sensor in de bh stuurt vervolgens je hartslagmeting naar een speciale app op je telefoon. De app analyseert en berekent je hartslag. Haalt je hartslag dé waarde van de ‘True Love Rate’, dan springt de bh open. Voilà! Dat scheelt weer wat geklungel in de slaapkamer. Tenminste… alleen als je met jouw Prince Charming ligt te vozen. De rest van het manvolk zal de bh, zelfs met wat geklungel, niet open krijgen.

En de one-night stands dan?

Ben je na een stapavond van plan om een leuke scharrel mee naar huis te nemen? Draag de beha dan niet. Tenzij je het off course geen probleem vindt om hem tijdens de daad aan te houden. Een andere optie ladies: wacht tot Prince Charming voorbij komt. En draag de bh vooral niet als je een sollicitatiegesprek hebt, of als je van plan bent sprintjes te trekken. De Japanners hebben namelijk nog geen oplossing gevonden voor het probleem dat de (not so) smart bra ook openspringt als je hartslag om een andere reden omhoog schiet. Daar sta je dan voor je toekomstige baas met een bh die ineens open springt. Not a good idea.

Toch geloven de Japanners dat de ‘True Love Tester’ een vriend kan worden van alle vrouwen. Well.. we will see about that.

Benieuwd naar hoe deze smart bra eruit ziet? Bekijk het filmpje.

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.