Als je samen met je vriendinnen bovenop een berg in Limburg vakantie viert, komen er als vanzelf pikante onderwerpen aan bod. Zo ook de vibrator.

Wat er in het pittoreske Blitterswijck is besproken, blijft daar natuurlijk ook, maar het feit is wel dat er rondom de ‘beste vriend van de vrouw’ nog flink wat misverstanden zijn. Ik ben op onderzoek uitgegaan en kwam erachter dat vooral veel vrouwen met een partner het een overbodige gadget vinden. Ze hebben immers al iemand in huis die het klusje wel even klaart.

Nou meid, als jouw geliefde dezelfde dingen kan als een doorsnee vibrator, zou ik hem verhuren. Ik garandeer je dat je binnen een jaar multimiljonair bent en de trotse eigenaresse van een villa in Marbella en een Porsche in de garage.

Welkom in de wondere wereld van de vibrator

Voor diegenen die niet helemaal weten wat een vibrator is, komt hier een korte uitleg. Wikipedia formuleert het als volgt: ‘Een vibrator is een elektrisch apparaat dat mechanische trillingen voortbrengt. Meestal wordt dan een apparaat bedoeld voor het stimuleren van seksuele gevoelens of het gebruik bij een erotische massage.’

Het grootste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat de eerstgenoemde niet trilt. Daarnaast heeft een dildo over het algemeen de vorm van een mannelijk geslachtsdeel (zoals je ziet zijn ze vaak niet helemaal in proportie) terwijl een vibrator in de meest gekke, gekleurde en aparte vormen bestaat. Er zijn zelfs trillende badeendjes, vibrators in de vorm van een koe (ja, echt) en apparaten die een soort uitstulping hebben waardoor zowel de innerlijke mens als de clitoris worden blij gemaakt.

En daarom moet je er een aanschaffen

En nu vraag jij je dus af waarom jij er één zou moeten hebben. Eigenlijk is dat niet in woorden uit te leggen, maar dat is natuurlijk een beetje gek voor een blogger, dus ik probeer het toch.

Een vibrator geeft je uiteraard niet hetzelfde gevoel als een partner. Het knuffelt je niet als het ‘feestje’ weer voorbij is, het geeft je geen zwoele kusjes in je nek en het fluistert al helemaal niet dat je zo mooi bent. Daarentegen kijkt het nooit sport, heeft het zelden te warm (tenzij je het heel gek maakt natuurlijk) en ligt het altijd gewillig op je te wachten.

Zonder gekheid, een vibrator is ervoor gemaakt om je te plezieren. Hele slimme mensen hebben voor jou uitgezocht welk plekje het fijnst voelt, wat de perfecte trilstand is en hoe de vibrator het beste vormgegeven kan worden. Het is dus met recht en zonder enige twijfel optimaal genieten. Natuurlijk moet je dan wel kiezen voor een goed, gestroomlijnd exemplaar en niet voor zo’n gekke badeend.

Wat moet dat kosten?

Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Loop de Etos binnen en je hebt er al één voor nog geen drie tientjes. Als je liever op de anonieme tour gaat (het is toch lullig als je buurvrouw achter je in de rij staat), kun je ze ook via internet bestellen. Daar vind je zelfs exemplaren voor € 10,-, maar kwalitatief gezien zullen die om te huilen zijn. Grotere merken als Christine le Duc, Willie.nl en Pabo hebben de betere vibrators in hun assortiment en daar lopen de prijzen soms op tot boven de € 100,-.

Ik ben benieuwd, heb ik je overtuigd?

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.