Valentijnsdag staat voor de deur! Die commerciële dag waar de één een bloedhekel aan heeft, terwijl de ander helemaal uitpakt. Speciaal voor alle uitpakkers hebben wij een top 5 van de populairste valentijnscadeaus samengesteld.

Met Valentijnsdag voor de deur moet je weer dringend op zoek naar een leuk cadeau om je lover te verrassen! Het kiezen van het juiste cadeau kan nog flink wat tijd en moeite kosten. Om jullie dit te besparen presenteren wij een top 5 van de populairste valentijnscadeaus. En omdat sommige mannen best wat tips kunnen gebruiken, is er een top 5 voor hem én voor haar.

Top 5 Valentijnscadeaus voor haar

Eerst een oproep aan alle vrouwen, stuur dit bericht door naar je lover of wijs hem er subtiel op. Ervan uitgaande dat je dit gedaan hebt

Mannen!

Hebben jullie eigenlijk geen idee dat het alweer bijna Valentijnsdag is? Of denken jullie dat het niet nodig is om een cadeau voor je vriendin te kopen? Guess again. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de vrouwen hun vriend dumpt als ze geen valentijnscadeau krijgen.

Oké, de officiële bron waar deze gegevens vandaan komen konden wij niet meer vinden en het lijkt ook te gaan om 53% van de Amerikaans vrouwen, maar waarom zou je die gok nemen? Voorkom dat wij het gebrek aan een valentijnscadeau tegen je gebruiken (doe het niet, luister niet naar Morgan Freeman) en maak je vriendin blij met een één van de cadeaus uit deze top 5.

1. Boeket bloemen

Wat is er nou romantischer dan een mooie bos rozen van je geliefde? Ja, een andere bos als ze een hekel heeft aan rozen. Hoe dan ook, een mooie bos van haar favoriete bloemen doet het altijd goed op deze dag.

2. Chocolade

.. De meeste vrouwen krijgen er geen genoeg van. Persoonlijk val ik iets minder onder deze categorie, maar ik heb het gevoel met deze publieke onthulling een uitzondering te vormen. Over het algemeen is de liefde van vrouwen voor chocola een volledig correct cliché. Dat maakt het een perfect valentijnscadeau. En als je toch voor een heerlijk cliché gaat, koop het dan ook direct in een hartvorm.

3. Romantisch etentje

Ga samen naar jullie favoriete restaurant en geniet tijdens een romantisch etentje van elkaar en van een heerlijk diner. Lekker eten en mooi gezelschap (laat haar dat ook weten, met complimentjes wordt de avond nog beter), wat wil je nog meer?

4. Geurtje

Een geurtje geven is nooit een slecht idee. De meeste vrouwen maak je daar gewoonweg blij mee. Geen idee welke parfum je haar moet geven – al hopen wij dat je het allang weet – duik dan even in de badkamer of slaapkamer en kijk wat ze nu gebruikt.

5. Samen een dagje weg

Heerlijk eropuit met zijn tweeën. Er is niets mooiers dan je vriendin of vrouw verrassen met een romantisch dagje of weekendje weg. Net zoals bij iedere andere suggestie, zoek iets uit wat zij ook leuk vindt, dat maakt het weekend wel zo leuk. Het gaat erom dat jullie samen ontspannen en genieten van elkaar in een andere omgeving.

Top 5 Valentijnscadeaus voor hem

Mannen zijn niet altijd een kei in het geven van cadeaus, maar wij vrouwen kunnen ook wel wat hulp gebruiken. Het is niet altijd eenvoudig om voor hem een leuk cadeau te vinden. Misschien vindt hij Valentijnsdag wel grote onzin en viert hij het alleen om jou blij te maken. Dan verdient hij een lief bedankje! Verras hem met één van de ideeën op deze lijst.

1. De nieuwste elektronica

We willen natuurlijk niet iedere man over één kam scheren, maar we zijn nu toch al lekker bezig dus gaan we er gewoon mee door. Bijna iedere man wordt blij van een elektronicageschenk. Van een nieuwe game voor zijn console tot een nieuwe tv. Maak het zo gek als je zelf wilt!

2. Leuke gadgets

Kies een leuke gadget voor Valentijnsdag. Je kunt gaan voor functionele gadgets zoals een oplader voor onderweg, of je koopt iets dat meer tot de verbeelding spreekt. Wat dacht je van de Smartphone Projector of de Punch Bag waszak – ja, je leest het goed, een waszak die je als boksbal kunt gebruiken.

3. Geschenkset drank

Wij houden van chocolade, mannen van drank. Geschenksets zijn er in alle soorten en maten. Van verschillende merken whisky tot wijnsoorten en luxe bier. Maak hem blij met zijn favoriete drank in een mooie verpakking of speciale geschenkset.

4. Geurtje

Jij bent niet de enige die blij wordt van een lekker geurtje. Geef hem zijn favoriete geurtje cadeau (jij weet natuurlijk exact welk geurtje) of verras hem met een parfum dat jij lekker vindt (en hoop dat hij het met je eens is).

5. Samen een dagje weg

Samen een dagje weg is een cadeau waar jullie beide van kunnen genieten. Net als het geurtje is dit ook een cadeau dat zowel in de top 5 valentijnscadeau voor hem als voor haar staat. Kijk dus wel uit dat jullie niet voor elkaar een dagje aan het inplannen zijn.

Tot zover de top 5 cadeaus voor hem en haar. Waar ga jij je lover dit jaar mee verrassen? Of ben je niet helemaal zeker wat je wilt geven? Al deze valentijnscadeaus kun je ook geven met een cadeaukaart van Giftcards.nl. Dan weet je zeker dat je liefje een blije dag heeft.

één antwoord

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.