Ik ben dol op online winkelen. Ik vind het heerlijk om door een enorm aanbod aan mode te scrollen. Maar helemaal gelukkig word ik van koopjes. Ik ben een online koopjesjager, en dit zijn mijn tips.

Tip 1: H&M Club

Laat ik voorop stellen dat ik geen fan ben van winkels waar je een pasje moet aanvragen om (extra) korting te krijgen. Mijn portemonnee zit al vol genoeg, ik hoef echt niet nog meer pasjes. Bovendien heb ik geen behoefte aan alle e-mails en post die je er vervolgens bij krijgt.

H&M heeft dat beter bekeken. Met een app word je lid van de H&M Club en in die app verschijnen alle aanbiedingen. Als je geen zin hebt om die aanbiedingen online aan te schaffen (want het gehele aanbod van de H&M zit ook in die app), kun je in de winkel de barcode in de app laten scannen om de korting te krijgen. Ideaal!

Tip 2: Sale bij Succubus

Een van mijn favoriete online winkels in zonder twijfel Succubus.nl. De hele website staat vol met geweldige retro kleding in alle maten, van maat S tot 4XL. De modellen op de foto’s hebben ook alle maten, dat is wel zo representatief. En de schoenen! De schoenen zijn waanzinnig!

De prijzen op Succubus.nl zijn helemaal niet verkeerd, maar er is ook regelmatig uitverkoop. Als er een online winkel is waarbij het de moeite is om je in te schrijven voor een nieuwsbrief (of om te liken op Facebook), dan is het Succubus.nl wel. Zo weet je altijd op tijd dat er weer een uitverkoop aan zit te komen.

Tip 3: Wish

Als jij het als mede online koopjesjager ook zo fijn vindt om door een enorm aanbod van kleding, schoenen, tassen en sieraden te scrollen, dan moet je de app van Wish hebben. Leuke jurkjes, truitjes en andere hebbedingen voor maar een paar euro vliegen je om de oren.

De verzending duurt even, want het merendeel van de producten komt uit China. Dat is ook iets om rekening mee te houden in de maatvoering, bestel altijd minstens een maat groter. Als je twijfelt, kijk dan goed naar de maattabellen van de aanbieders.

Verder moet je bij een product goed naar de klantenreviews kijken. Als anderen niet tevreden waren met dit product, is de kans klein dat jij er wel blij van wordt. Producten met positieve reviews zijn er gelukkig meer dan genoeg. En als je goed nadenkt over de maatvoering en de reviews leest, is hier een schat aan koopjes te vinden.

Ben jij ook een online koopjesjager?

Heb jij toevallig onmisbare tips voor deze online koopjesjager? Heb jij een virtueel adresje gevonden wat echt in dit bovenstaande rijtje zou moeten staan?  Make my day en laat een reactie achter!

Zeg er maar wat van

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.